Bliv medlem

I Mellemamerika Komiteen arbejder vi både med solidaritetsarbejde i Mellemamerika og med oplysningsarbejde i Danmark. Som medlem er du med til at støtte vores arbejde, og du modtager desuden vores medlemsblad MAMA en gang om året.

I MAMA kan du læse om politiske, sociale og kulturelle emner i Mellemamerika, rejsereportager samt Mellemamerika Komiteens arbejde og aktiviteter.

Hvis du ønsker at blive medlem af Mellemamerika Komiteen, skal du udfylde formularen herunder. Det koster 300 kr. om året.

Er du allerede medlem og vil gerne tilmeldes PBS, så tryk på linket her: PBS- tilmelding. 
I formularen skal du udfylde dit medlemsnummer, som du kan få oplyst, hvis du sender en mail til info@makomiteen.dk.

Er du allerede medlem og ønsker at betale via netbank, kan du betale på dette kontonummer: reg. 8401 kontonr. 1185463. 
Du kan også betale med indbetalingskort. Du skal vælge betalingskort type 71 eller 73 og FI-nummeret er 86683946.

Når du melder dig ind giver du samtykke til at Mellemamerika Komitéen opbevarer dine oplysninger så længe du er medlem. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab ligesom du altid kan få at vide hvilke oplysninger vi opbevarer. Læs mere om hvordan vi behandler dine data her

GIV ET MEDLEMSKAB I GAVE

Ved at give et medlemskab i gave er du med til at støtte det arbejde som har fundet sted i nu 40 år. Et solidarisk og ligeværdigt samarbejde med lokalbefolkninger og organisationer i Mellemamerika. Udfyld skabelonen eller kontakt landssekretæren på info@makomiteen.dk eller 21 52 17 40.

Vi skal bruge dette til at dokumentere hvis den indmeldte er under 25 år.