Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MAKTALKS #3 Fortælling af historier gennem graffiti og kunst

31. marts 2022 @ 17:30 - 19:30

Gratis

Har du en passion for latinamerikansk graffiti og kunst?

Så er denne begivenhed måske noget for dig. Den 31. marts vil Danilo Espinoza (Dans) være taler for vores MAKTALKS om “Telling stories through graffiti”.

Dans er en nicaraguansk kunstner, som vil være i Danmark til arrangementet. Klimaforandringer, social retfærdighed, ytringsfrihed og lighed er alle emner, som han tager fat på i sit arbejde. I løbet af sin præsentation vil Dans fortælle om sin rejse som ung kunstner, hvordan han har udviklet sine færdigheder og sine tanker om de sociale elementer i kunsten og ungdommen i Nicaragua i dag.

*Begivenheden vil blive afholdt på spansk og tolket til engelsk*

Hvad er MAKTALKS?
Med MAKTALKS inviterer den mellemamerikanske komité forskellige specialister fra Mellemamerika til at dele deres synspunkter og erfaringer om demokratiske spørgsmål og menneskerettighedsspørgsmål. MAKTALKS er et initiativ, der søger at åbne plads for vigtige og ofte oversete problemstillinger og gøre sådanne informationer tilgængelige for et dansk baseret publikum.

*Projektet MAKTALKS organiseret af Mellemamerika Komiteen er støttet af Kulturministeriets pulje til Almennyttige kulturelle projekter*

 

Detaljer

Dato:
31. marts 2022
Tidspunkt:
17:30 - 19:30
Pris:
Gratis
https://www.facebook.com/events/1031832707682020

Sted

Solidaritetshuset
Griffenfeldsgade 41
København N, 2200 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
21521740