Bliv medlem

I Mellemamerika Komiteen arbejder vi både med udsendelse af brigader, solidaritetsarbejde i Mellemamerika og med oplysningsarbejde i Danmark.

Som medlem er du med til at støtte vores arbejde, og du modtager desuden vores medlemsblad MAMA en gang om året. I magasinet MAMA kan du læse om politiske, sociale og kulturelle emner i Mellemamerika, rejsereportager samt Mellemamerika Komiteens arbejde og aktiviteter.

Som medlem har du mulighed for at være en del af vores arbejde via en af baggrundsgrupperne. Vi har aktive grupper i Århus og København, alt efter dine interesser og erfaring hjælper vi dig med at finde den gruppe der passer bedst til dig! Skriv en mail til info@makomiteen.dk for at høre nærmere.

Vores baggrundsgrupper arbejder med alt fra redaktion, kommunikation, fotografering, sociale medier, podcasts, indsamlinger, fondssøgning, udviklingsprojekter med lokale samarbejdspartnere i Mellemamerika, oplysning i Danmark, udsendelse og planlægning af brigade, planlægning og afholdelse af events og meget meget mere!

Som medlem har du desuden ret til at deltage i og stemme til vores generalforsamling på vores årlige landsmøde i foråret.

Læs om de forskellige medlemskaber herunder

Er du allerede medlem og vil gerne tilmeldes PBS, så tryk på linket her: PBS- tilmelding. I formularen skal du udfylde dit medlemsnummer, som du kan få oplyst, hvis du sender en mail til info@makomiteen.dk.

Er du allerede medlem og ønsker at betale via mobilepay, kan du oprette dig på ny via formularen og sende os en mail så vi kan rette dine oplysninger.

Når du melder dig ind giver du samtykke til at Mellemamerika Komitéen opbevarer dine oplysninger så længe du er medlem. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab ligesom du altid kan få at vide hvilke oplysninger vi opbevarer. Læs mere om hvordan vi behandler dine data her.

TAK FOR DIN STØTTE!