Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Infomøde om solidaritetsarbejde i Costa Rica 2023

22. februar 2023 @ 18:00 - 19:00

Volcánicas, er navnet på den feministiske kvinderettighedsorganisation som vi skal arbejde sammen med, de kæmper for nicaraguanske migranters rettigheder og faciliterer workshops, oplysningsarbejde, kunstaktioner etc. Til sommer kan du møde de seje kvinder og aktivt støtte dem i deres kamp.
Det er et krav, at man har et grundlæggende kendskab til spansk for at komme med, da vi mener dette giver et bedre fundament for oplevelsen og et mere ligeværdigt møde med vores partnere og lokalbefolkningen.
Der er stadig mange detaljer der skal på plads, for dette møde ønsker vi at samle dem, der har lyst til at høre mere om dette års partnerorganisation og projekt, vi kan snakke forventninger og muligheder.
Der vil være en kort præsentation fra landssekretæren og rejse- og projektkoordinatoren, og bagefter er der mulighed for at stille spørgsmål.
Alle er velkommen til at deltage. Det er ikke bindende og det er helt okay bare at være nysgerrig.
Mødet vil foregå i vores lokaler, som ligger på Griffenfeldsgade 41, 2200 København N.
Og læs mere om dette års tur på: https://makomiteen.dk/rejs-ud-med-mak-paa-brigade/
Mellemamerika Komiteen
Mellemamerika Komiteen er en solidaritetsorganisation. I daglig tale kalder vi os MAK. Vores formål er at mobilisere en aktiv solidaritet med befolkningerne i Mellemamerika. Mellemamerika Komiteen støtter aktivt kampen for social retfærdighed, selvbestemmelse og menneskerettigheder. Vi prioriterer det direkte samarbejde med politiske og folkelige bevægelser.

Detaljer

Dato:
22. februar 2023
Tidspunkt:
18:00 - 19:00
https://fb.me/e/37pKTvbBA

Arrangør

Mellemamerika Komitéen
Telefon:
21521740
E-mail:
info@makomiteen.dk
View Arrangør Website

Sted

Griffenfeldsgade 41, 1. sal 2200 KBH N
Griffenfeldsgade 41, 1. sal
Købehavn K., 2200 Danmark
+ Google Maps