Hjem » Nyheder » Latinamerika Dag 2022

Latinamerika Dag 2022

  • af
Mellemamerika Komiteen inviterer til en festlig og informativ dag i Latinamerikas navn.
 
Oplev bla. forskellige latinamerikanske køkkener, dans cubansk salsa, hør om situationen i Nicaragua, drik peruviansk kaffe, og meget mere!
 
Vi får besøg af organisationer som Nunca Más og La Alianza Danesa-Nicaraguense som begge vil fortælle om deres arbjede i regionen. 
 
ØNSK kaffe sørger for lækker bæredygtig latinamerikansk kaffe
 
Cervantes boghandel gæster også Latinamerika dag. Cervantes Boghandel er et sted, der forbinder latinamerikansk/spansk og dansk kultur. Vi er stolte af at være den eneste spanske boghandel i København. Vi tilbyder latinamerikansk og spansk litteratur på originalsproget, samt sydamerikansk kaffe og nogle af de bedste gastronomiske produkter fra regionen. 
 

CPH4Water vil være vært for en 50 minutters cubansk salsa-workshop sammen med os. Organisationen skriver:
“Vi starter med en 50 minutters basiskurs i cubansk salsa klokken 14. Vi vil fortsætte med fri social dans, både i salsa og bachata. Vær med, det er for alle, og det bliver en fest
CPH4Water er en gruppe af frivillige, der underviser i cubansk salsa og bachata i København. Vores mission er at dele færdigheder og samle penge ind til at hjælpe samfund i nød med at få adgang til rent vand og sanitet. Vi donerer alle vores midler til projekter, der forvaltes af NGO’en WaterAid, og vi støtter i øjeblikket projektet på den smukke ø Madagaskar, hvor desværre halvdelen af befolkningen (13 millioner mennesker) ikke har adgang til rent vand.”

Desuden står dansestudiet ElStudio.dk for at undervise os i en række forskellige dansediscipliner:
Hvis du har brug for lidt liv og bevægelse i kroppen, tilbyder vi danseundervisning til alle, der elsker at danse: Vi tilbyder dans til alle, der elsker at danse: Kvinder, mænd, singler, par, børn, unge og ældre. I dans er der så meget munterhed og socialt samvær i dansen, og vi fokuserer på at have en god stemning.

Vi kommer også til at stå for et børnområde hvor børn kan udfolde deres kreativitet gennem sjov og leg. Der vil blandt andet være kæmpe sæbebobler, stylter, gøljeri, farvelægning, og ikke mindste ansigtsmaling.

Tag dine venner i hånden, kom og chill i solen, og oplev Latinamerika i hjertet af Nørrebro.