Hjem » Nyheder » Frivillig- og eventkoordinator hos MAK

Frivillig- og eventkoordinator hos MAK

  • af
eventkoordinator

Er du initiativrig og god til at lave events?

Vil du have erfaring med at arbejde i en NGO? Mellemamerika Komiteen søger en studentermedhjælper som frivillig- og eventkoordinator. Mellemamerika Komiteen (MAK) er Danmarks eneste NGO som udelukkende arbejder for at støtte
udviklingsarbejdet i Mellem- og Latinamerika. Du bliver en del af vores frivillige  sekretariat, og får derigennem også frivillige kolleger og et sparringsrum.

Stillingsbeskrivelse

Som frivillig- og eventkoordinator kommer du til at være tovholder og igangsætter for frivilliggrupper og aktiviteter i Mellemamerika Komiteen. Nogle af arrangementerne er tilbagevendende, men der er også plads til at planlægge helt nye. Som koordinator er du kontaktperson for de mange frivillige og du har derfor en helt central rolle med masser af ansvar. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og kan strukturere din egen tid. Stillingen er i gennemsnit 20 timer månedligt, men de fleste timer lægges ifm. arrangementer og infomøder. Det er som udgangspunkt en 1-årig stilling.

Arbejdsopgaver

  • Være kontaktperson for hhv. event- og kommunikationsgruppen, med det formål at de på sigt skal blive selvkørende
  • Organisere vores månedlige lokalarrangement MAKmandag samt sociale arrangementer for de frivillige
  • Planlægge og (i samarbejde med MAKtivister) udføre støttearrangementer i form af loppemarkeder, folkekøkkener o.lign.
  • Koordinere deltagelse i tilbagevende begivenheder såsom Verdensspejl, 48-timers Festival, FerieCamp, Kulturhavn, Latinamerikansk Festival m.fl.
  • Udarbejde nyhedsbreve i samarbejde med kommunikations-gruppen, bidrage til vedligeholdelse af hjemmeside samt deltagelse i opdateringer på Mellemamerika Komiteens Facebook, Instagram og LinkedIn

Vi forventer

At du er i gang med en relevant uddannelse. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til/eller interesse for Mellemamerika samt kendskab til danske netværk og NGO’er som arbejder med Latinamerika. Derudover er erfaring med frivilligkoordinering et stort plus.

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV til info@makomiteen.dk senest 6. maj. Stillingen er med start 1. juni og samtalerne vil finde sted i uge 20.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at sende spørgsmål til samme mailadresse med dit telefonnummer – du vil blive kontaktet snarest derefter. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.