Hjem » Nyheder » Kom til mojitos, salsa, piñata og nachos til Uretfærdig Fredagsbar i Aarhus!

Kom til mojitos, salsa, piñata og nachos til Uretfærdig Fredagsbar i Aarhus!

  • af

I samarbejde med PlayHub afholder MAK Aarhus Uretfærdig Fredagsbar fredag den 18. maj.

Kunne du tænke dig at gå i baren, hvor det ikke nødvendigvis er prisen, du betaler, men held, der afgør, hvilken drink du får? Der er mojitos til de heldige og romshots til de uheldige. 30 kr. pr. drink. Kom til uretfærdig bar!

Kan du få dig selv til at spise gratis, lækre, saltede popcorn lavet af GMO-majs, når du ser med dine egne øjne, hvordan det forandrer et landskab i Mellemamerika? Prøv MAKs GMO-Tivoli!

Vil du gerne lære at danse salsa? Kom til gratis salsaworkshop!

Kunne du tænke dig at være med til fællesspisning, hvor det ikke er den pris, du betaler, men held, som afgør størrelsen på din portion? Folkekøkkenet serverer ris, bønner, salsa, creme fraiche og nachos med koriander til de heldige, og ris og bønner til de uheldige. 30 kr. pr. måltid. Kom til uretfærdigt folkekøkken!

Uretfærdig Fredagsbar er en festlig og farverig dag, hvor der sættes fokus på Mellemamerika og de udfordringer, men også livsbekræftende emner, der præger regionen.

Uretfærdig Fredagsbar fungerer desuden også som støttefest for en af Mellemamerika Komitéens samarbejdspartnere fra Honduras, som lever i eksil i Europa, fordi hun bliver forfulgt i sit hjemland for sit arbejde for at styrke kvinders rettigheder. Overskuddet fra baren vil blive doneret til samarbejdspartneren.

Program

  • 15.00: Fredagsbaren åbner med uretfærdig bar
  • 16.00-17.00: GMO-Tivoli
  • 17.00-17.30: Salsaworkshop
  • 17.30: Uretfærdigt folkekøkken
  • 23.55: Fredagsbaren lukker

Der vil desuden være bordfodbold, bordtennis og piñata, og PlayHubs bar serverer øl og vin!

Entré: Entré er gratis, og du kan bare dukke op, når du har lyst. Tilmelding er ikke nødvendig. Følg med på Facebook-begivenheden for Uretfærdig Fredagsbar for opdateringer om arrangementet.

Sted: Konforfælleskabet PlayHub i Pakhus 77 (stort, gråt pakhus). Adressen er Hveensgade 5, 1. sal, 8000 Aarhus C. Ved Molslinjen mod Aarhus Ø. Indgang under “PAKHUS 77”-skiltet.

Betaling: Vi tager imod kontanter og MobilePay.