Hjem » Nyheder » MAKTALKS #3 Fortælling af historier gennem graffiti og kunst

MAKTALKS #3 Fortælling af historier gennem graffiti og kunst

  • af
MAKTALKS

Har du en passion for latinamerikansk graffiti og kunst?

 

Så er denne begivenhed måske noget for dig. Den 31. marts vil Danilo Espinoza (Dans) være taler for vores MAKTALKS om “Historier gennem graffiti og kunst”.

 

Dans er en nicaraguansk kunstner, som vil være i Danmark til arrangementet. Klimaforandringer, social retfærdighed, ytringsfrihed og lighed er alle emner, som han tager fat på i sit arbejde. I løbet af sin præsentation vil Dans fortælle om sin rejse som ung kunstner, hvordan han har udviklet sine færdigheder og sine tanker om de sociale elementer i kunsten og ungdommen i Nicaragua i dag.

 

*Begivenheden vil blive afholdt på spansk og tolket til engelsk*

 

Hvad er MAKTALKS?
Med MAKTALKS inviterer den mellemamerikanske komité forskellige specialister fra Mellemamerika til at dele deres synspunkter og erfaringer om demokratiske spørgsmål og menneskerettighedsspørgsmål. MAKTALKS er et initiativ, der søger at åbne plads for vigtige og ofte oversete problemstillinger og gøre sådanne informationer tilgængelige for et dansk baseret publikum.

 

*Projektet MAKTALKS organiseret af Mellemamerika Komiteen er støttet af Kulturministeriets pulje til Almennyttige kulturelle projekter*Fortælling af historier gennem graffiti og kunst

 

Sted: Solidaritetshuset

Adresse: Griffenfeldsgade 41, 2200 København N

Tidspunkt: 31. marts kl. 17.30-19.30

Link til begivenhed