Hjem » Nyheder » MAK søger ny landssekretær

MAK søger ny landssekretær

  • af
billede af lokal gruppemøde i Aarhus med FU og landssekretær

Vil du have erfaring med at arbejde i en NGO? Mellemamerika Komiteen søger ny landssekretær. Send din ansøgning senest 1. december 2020.

Mellemamerika Komiteen (MAK) er Danmarks eneste NGO som udelukkende arbejder for at støtte udviklingsarbejdet i Mellem- og Latinamerika. Du bliver en del af vores frivillige sekretariat, og får derigennem også frivillige kolleger og et sparringsrum. 

.

Stillingsbeskrivelse

Som landssekretær i Mellemamerika Komiteen får du ansvaret for de administrative sekretariatsopgaver, der skal udføres i løbet af året. Konkret skal du stå for løbende regnskab, passe vores telefon for henvendelser fra medlemmer, matche nye medlemmer/frivillige med gruppe, opdatere medlemsdatabase, hjemmeside m.m. Som koordinator er du kontaktperson og bindeled for de mange frivillige og du har derfor en helt central rolle med masser af ansvar. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og kan strukturere din egen tid. Stillingen er 40 timer månedligt på en fast kontrakt indtil du er færdig med dit studie og lønnen er på 130kr. i timen.

Arbejdsopgaver

  • Løbende bogføring, betaling af regninger og udarbejdelse af årligt regnskab samt koordinering med de frivillige kasserere.
  • Udarbejdelse af ansøgninger til Tipsmidlerne, Københavns Kommune og andre støttemuligheder.
  • Løbende administrative opgaver herunder besvarelse af mails og telefon, opdatering af kartotek, udsendelse af velkomstbreve samt div. kontorhold.
  • Opdatering af hjemmeside (i samarbejde med de frivillige).

Vi forventer af dig

Du er i gang med en relevant uddannelse. Vi ser gerne at du har erfaring med at føre regnskab og også gerne med at arbejde med hjemmesider. Hvis du har lyst til eller kendskab til fundraising er det en fordel ligesom vi foretrækker, at du har kendskab til/eller interesse for Mellemamerika, danske netværk der arbejder med Latinamarika og kan begå dig på spansk.

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV til info@makomiteen.dk senest 1. december – opstart er i starten af januar og samtalerne vil finde sted i midten af december. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at sende spørgsmål til samme mailadresse med dit telefonnummer – du vil blive kontaktet snarest derefter. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!