Hjem » Nyheder » STØT REMO-KVINDERNES kamp for at købe eget aktivitetshus!

STØT REMO-KVINDERNES kamp for at købe eget aktivitetshus!

  • af

Læs mere om indsamlingen her

Doña Adelia

HVEM har behov for støtte: REMO – et kvindenetværk på øen Ometepe i Nicaragua, som vi i Mellemamerika Komiteen har samarbejdet med i flere år. Netværket har eksisteret siden 2012 og består af frivillige kvinder som arbejder med kvinders rettigheder på alle fronter; bekæmpelse af kønsbestemt vold, miljø, sundhed (herunder også bæredygtigt jordbrug), retten til egen krop, samt økonomisk uafhængighed.

HVAD samles der ind til: REMO har igennem flere år opbygget kvindeaktivitetshuset Espirales i lejede bygninger med tilhørende jord. Nu skal ejerne sælge ejendommen og netværket bliver opsagt. Stedet har været en central ramme for deres virke de sidste 6 år og en vigtig base at arbejde ud fra. Espirales bruger de til kriserådgivning, gæstehus, møder i netværket, kurser og seminarer, bibliotek, samt biointensiv dyrkning af jorden. REMO søger derfor nu økonomisk støtte til at købe stedet gennem donationer, crowdfunding, indsamlinger m.v. 

HVORDAN kan du støtte: Du kan støtte med et valgfrit beløb på mobilepay nr.: 912349 eller købe en solidaritetsaktie ved at lave en bankoverførsel til bankkonto: 8401 1297359 Merkur Bank (Mellemamerika Komiteen).