Hjem » Nyheder » Studiejob hos MAK

Studiejob hos MAK

  • af
billede af lokal gruppemøde i Aarhus med FU og landssekretær

Vil du have studiejob hos MAK? Lige nu søger vi en ny landssekretær samt event- og frivilligkoordinator

Vil du have erfaring med at arbejde i en NGO? Mellemamerika Komiteen opslår to studenterstillinger – en ny landssekretær samt en ny frivillig- og eventkoordinator. Send din ansøgning senest 6. maj 2020.

Mellemamerika Komiteen (MAK) er Danmarks eneste NGO som udelukkende arbejder for at støtte udviklingsarbejdet i Mellem- og Latinamerika. Du bliver en del af vores frivillige sekretariat, og får derigennem også frivillige kolleger og et sparringsrum. 

.

Landssekretær

Vi genetablerer vores eksisterende stilling som landssekretær som en studenterstilling. Vi glæder os til at høre fra alle jer kompentente studerende derude, som kunne tænke sig at lave regnskab, hjemmeside og øvrig administration i en unik NGO, som er beliggende i København.

Frivillig- og eventkoordinator

Vi opslår en helt ny stilling som koordinator af frivillige og events. Vi glæder os til at høre fra dig som har drive, evner for koordinering og fuld af ideer til events. Du kommer til at samarbejde med landssekretæren og de udføre events i samarbejde med vores dygtige MAKtivister.